Woongedeelte

Woonkamer met zithoek en satelliet TVIn de woonkamer van de villa staat een eettafel met 6 stoelen, een 3-persoonbank en 2 grote fauteuils, een salontafel en openhaard. In de woonkamer staat ook de satelliet TV, de DVD-speler en een radio/cd-speler. Ook vind je hier in de kast spelletjes. Het huis beschikt over gratis WiFi. Met een smartphone, tablet of laptop kun je het thuisfront op de hoogte houden van je belevenissen.

Keuken

De vernieuwde keukenDe keuken is in 2011 helemaal verbouwd en voldoet aan alle moderne eisen: een
4-pits gasplaat, een oven, een magnetron, een keukenmachine, koelvriescombinatie, afzuigkap en een vaatwasser. Daarnaast vind je een ruime keus aan servies, bestek, pannen en keukengerei en -linnen. Als je wilt BBQ-en kan dit, maar omdat Vakantiehuis Valencia in beschermd natuurgebied ligt met veel dennenbomen, mag je geen open vuur maken. Er staat daarom een gasbarbecue tot je beschikking.

Sanitair

Vakantiehuis Valencia beschikt over twee toiletten, waarvan één in de badkamer en eentje beneden in het souterrain. Makkelijk voor als je bij het zwembad ligt. De badkamer is in 2013 helemaal vernieuwd! Fris en modern design met een ruime inloopdouche zonder niveauverschil, een toilet en wastafel van bijna 1.50 met twee wasbakken en een brede spiegel erboven. Ook ontbreekt een stopcontact niet voor de fohn of elektrisch scheerapparaat.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Woongedeelte, 9.2 out of 10 based on 5 ratings