Eten & Drinken

In de nabijgelegen dorpen rondom Valencia, zijn kleine restaurants te vinden met de typsiche spaanse keuken. Elk dorp heeft inmiddels ook wel een chinees of wokrestaurant en pizzeria’s (al dan niet afhaal). Wil je overigens een smakelijke pizza eten, dan kan je naar Lliria gaan naar El Italiano. Deze spaans-italiaanse familie heeft de beste pizza’s. Klein maar fijn.

Wil je afwijken van de standaard, dan hebben wij enkele tips.

Mas de Canicattí: op de weg van Vilamarxant naar Pedralba vind je luxe Spa Resort Mas de Canicatti, gelegen tussen de sinaasappelvelden. Onderdeel van dit resort is het sterrenrestaurant El Caldèc. Je betaalt Europese prijzen, maar het is eten is heerlijk.

El Palmar, op zondag paella etenEl Palmar: rondom het Albuferameer wordt de bekende paellarijst geteeld. Het centrum van de alle rijstactiviteiten heeft plaats in het normaal slaperige dorpje El Palmar. Behalve op zondagmiddag: iedereen gaat daar paella eten! Je kunt kiezen uit vele restaurantjes die vaak een bootservice hebben om voorafgaand aan de maaltijd een tochtje over het meer te maken.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Eten & Drinken, 8.7 out of 10 based on 3 ratings