Gastenboek

Wilt u lezen hoe andere gasten hun verblijf in de villa vonden of wilt u zélf een berichtje plaatsen in het gastenboek? Dat kan! Wij horen graag hoe u het tijdens uw verblijf heeft gehad of hoe wij onze service kunnen verbeteren.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Gastenboek, 9.3 out of 10 based on 4 ratings

2 Reacties

  • Stefan, Janine, Maxim, Juliette en Felix

    1

    11-6-'11 Hai Mark & Monique, Hierbij nog even een bericht vanuit een regenachtig Amsterdam: we hebben ontzettend genoten van jullie heerlijke huis! De kinderen geven nog elke dag aan absoluut terug te willen.. Ondanks het 'four seasons in one day' weer, hebben we veel gedaan en gezien. Valencia is een geweldige stad. Ook voor de kinderen was er genoeg te doen. Maar in en om het huis was voor de kinderen (maar ook voor ons) wel het meest ultieme vakantievieren: je stapt een huis binnen waar geleefd wordt en geleefd mag worden: boeken, cd-s, spelletjes, televisie, speelgoed voor in het zwembad etc. Heerlijk ook dat je 's ochtends bij de Social Club vers stokbrood kunt halen (volgens onze dochter het lekkerste stokbrood dat ze ooit gegeten heeft). Lekkere authentieke sfeer hangt daar trouwens. Kortom: een groot succes!

  • Aletta

    2

    22-5-'11 Beste Mark & Monique, We hebben een heerlijke week gehad in jullie vakantiehuis. Wat een geweldige plek is Villa Valencia, van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht en met een mooie tuin, veranda en zwembad!! We hebben heerlijk gerelaxed en hier een daar een tripje gemaakt. Bedankt dat we het mochten het huren. Groet, Aletta

Reageer

Velden met * zijn verplicht. E-mail wordt niet gepubliceerd.