Blog

Het verhuurseizoen zit er op!

Het verhuurseizoen zit er op en het huis is even in de ‘winterstand’. Hopelijk krijgen de planten in de tuin van de winter extra water want uiteindelijk is het dit zomerseizoen veel te droog geweest. Afgelopen weken zijn de tekorten gelukkig een beetje aangevuld. De meeste gasten van Villa Valencia hebben er natuurlijk wel bij gevaren met die vele uren zonneschijn. Lekker dobberen in je eigen privézwembad of chillen op de veranda’s.

Ook dit jaar hebben we veel positieve reacties gehad op de verhuur. Dat doet ons goed en wij genieten uiteraard nog elke keer van ons paradijsje. Al met al kunnen we terugkijken op een zonnig en geslaagd jaar.

En we gaan door in 2013!
We zijn er deze keer weer vroeg bij omdat sommigen al hebben geinformeerd of het mogelijk is om voor volgend jaar te reserveren. Of zelfs geboekt. Vandaar dat wij jullie nu erop attent willen maken dat het ‘Beschikbaarheidschema 2013’ op de website staat en dat het weer mogelijk is om VillaValencia te huren. Kijk voor je favoriete periode op http://www.vakantiehuisvalencia.nl/boeken/beschikbaarheid-en-prijzen/

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Het verhuurseizoen zit er op!, 9.0 out of 10 based on 1 rating